Perşembe, Haziran 04, 2009

Selva Makarnası ve Fikrimühim

Her yerde görüyordum bu Fikrimühim'i. Hep merak ediyordum neymiş bu diye. Geçen gün girip sitesine bir bakayım dedim. Eşim de üye olmuş ve ilk kampanya paketi de elimize ulaştı. Selva Makarnaları'nın bir kampanyasıydı. Numune yollayacaklarını biliyordum ama bu kadar kaliteli bir paketle karşılaşacağımı hiç tahmin etmemiştim. Son derece şık bir kutunun içinde geldi.



Üstelik öyle küçük paketlerde numune de yollamışlar. 3 paket makarna ve 1 paket çok değişik bir arpa şehriye yollamışlar. Arpa şehriyeye bayıldım. İsmi "Çorba Sefası". Kulaklı arpa diye geçiyor. Ve mükemmel bir buluş. Çok yaratıcı. En kısa zamanda bunun çorbasını yapacağım. Ben bugün pilavda denemek istedim değişiklik olsun diye. Çok sevimli durdu pilavın içinde de :)




Yanında bir de makarna tariflerinden oluşan bir yemek kitabı vermişler. Buna da ayrıca sevindim. Çok hoşuma gitti. Ve Selva Makarnaları hakkındaki önyargım gerçekten kaybolmuş oldu. Bence çok güzel bir geri dönüş yaptılar. Kalitelerini böylece görmüş oldum. Ve en kısa zamanda makarnaları da yapıp bloğuma ekleyeceğim.


5 yorum:

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

HADİ KOLAY GELSİN TARİF VE MÜHİM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ.SEVGİLER

Pembe Tatlar dedi ki...

Ohhh negüzel canım mutlu günlerde güzel yemekler yapman dileğiyle:)

iffetin günlüğü dedi ki...

bende nette görüp üye olmuştum yakında banada bir ürün geleceğini öğrendim bekliyorum bakalım.

Unknown dedi ki...

afiyetle yiyin.

Xena.G dedi ki...

@NEŞELİ GÜNLER: Teşekkür ederim. En kısa zamanda değişik makarna tarifleri yayınlayacağım :)

@pembe tatlar: Teşekkürler :)

@iffetin günlüğü: Gönderdikleri paket gerçekten çok kaliteli. Bence bu çok iyi bir yöntem. Herkese övgüyle bahsediyorum gerçekten. İyi bir reklam stratejisi. Umarım paketiniz en kısa zamanda gelir de ne demek istediğimi anlarsınız. Sevgiler :)

@Eylem: Teşekkür ederim